perenboom

nieuws

Zullen we weer een boompje opzetten!!!

aanstaande zaterdag 26 november gaat Jan met zijn mannen weer achter het land op om kerstbomen te rooien. Verschillende formaten en diverse soorten. Met kluit en kleine kerstboompjes in pot.

Jullie zijn van harte welkom op onze kweek. De kas is bijna ingericht in de kerstsfeer, het is er goed toeven met lampjes, geurtjes, kaarsjes, limoncello staat weer te koop, diverse kleine kadootjes om tussen te snuffelen en natuurlijk het allerbelangrijkste, de eerste kerstbomen staan er vanaf zaterdag binnen.

Voor de mensen die het nog niet weten is het goed om te horen dat de kerstboom met kluit na de feestdagen teruggebracht kan worden. Uiteraard moet er wel water gegeven worden want zonder water redt geen enkele boom het. Jan zet de bomen dan weer terug op het land en na 2 jaar hebben de bomen weer de kracht die ze nu hebben.

we zien u graag komen!

Uiteraard is er ook gluhwein!!!!

Zomersluiting van 17 augustus tot en met 30 augustus 2020

Wij wensen iedereen een heerlijke zomer toe vol vakantiegevoel, zon, actie, bloeiende planten en heerlijk fruit in de boom, rust natuurlijk en natuurlijke rust. Mooie momenten met elkaar, lange avonden in de avondzon. Gegons van insecten, citronella kaarsjes aan op de tafel en een heerlijk koud biertje en wijntje in de tuin of op een terras!

En zo glijdt de zomer langzaam naar zijn eind en rustig aan komt het nieuwe plantseizoen weer in zicht!

We zien u allen graag weer komen na 30 augustus.

een zomerse groet van Jan & Eva